Middelburgs Abdij Bierfestival 2019 (ZATERDAG)
In de kloostergangen van de Middelburgse abdij vindt op vrijdag 24 en zaterdag 25 mei 2018 de vijfde editie van het Middelburgs Abdij Bierfestival plaats. Hét Zeeuwse bierevenement waar bierliefhebbers elkaar kunnen ontmoeten in een unieke historische omgeving. Veel brouwers uit Nederland (waaronder ook een aantal uit Zeeland), België en andere landen presenteren hun beste bieren. 

Jubileumticket: driegangenmenu Edwin Vinke (De Kromme Watergang)

Het Middelburgs Abdij Bierfestival bestaat 5 jaar! Met een jubileumticket bovenop uw entreebewijs krijgt u op de dag van uw festivalbezoek toegang tot een bijzonder driegangenmenu van topchef Edwin Vinke (restaurant De Kromme Watergang). Het jubileumticket is uitsluitend verkrijgbaar in de voorverkoop en dus niet aan de deur tijdens het festival. Zorg dat u naast uw jubileumticket ook uw entreebewijs voor het festival meeneemt (beide kaarten worden namelijk apart gescand).

Voordeel in de voorverkoop
 
Tot en met 23 mei betaalt u in de voorverkoop € 12,50,- voor een kaartje (u krijgt een gratis proefglas en een bierboekje). Kaarten zijn op de dagen van het festival (24 en 25 mei) uitsluitend aan de deur te koop voor € 15,- . Het jubileumticket is uitsluitend te koop in de voorverkoop. 

Let op: alle entreebewijzen zijn gebonden aan de dag die op het ticket vermeld staat. Zorg dus dat u de juiste dag kiest bij uw aankoop!

Kijk voor meer informatie op www.www.abdijbierfestival.nlza 25 mei 14:00 - 22:00 Kloostergangen Abdij Middelburg
Wil je een actiecode invoeren? Klik hier
Voor deze voorstelling kunnen geen kaarten meer gekocht worden