Cappella Amsterdam
o.l.v. Krista Audere


Love Letters
Werken van de Leeuw, Schnittke, Milhaud, Pärt, Vasks en Auznieks

In een tijd van mails en snelle tekstberichtjes, is de oprechtheid van een liefdesbrief, echt bijzonder. De jonge dirigente Krista Audere stelde een programma samen met de mooiste en meest intieme muzikale liefdesbrieven. Van liefde tot God, romantische en nostalgische liefde tot eigenliefde. Vol emotie die de toehoorder raakt. Ook worden delen uit briefwisselingen voorgedragen die Jean-Paul Sartre en Simone de Beauvoir, Jonny Cash en June Carter schreven en de brieven die Ludwig van Beethoven aan zijn ‘eeuwige geliefde’ schreef.
Krista Audere (1989) behaalde na haar studie in Letland in 2016 haar masterdiploma koordirectie cum laude aan het Conservatorium van Amsterdam. Zij is onder meer dirigent van VU-kamerkoor en Studentenkoor Wageningen.  
Artistiek leider van Cappella Amsterdam, Daniel Reuss, zei over Krista Audere:
“Zij heeft in de korte tijd dat zij in Nederland is snel naam gemaakt als gedreven en enthousiaste dirigent. Afkomstig uit het Mekka voor koren Riga heeft zij de Baltische koorcultuur met de moedermelk meegekregen. Ik heb haar bij verschillende projecten meegemaakt en heb, onder de indruk van haar vaardigheden, besloten haar een ‘carte blanche’ aan te bieden.”


zo 15 sep 15:30 - 18:00 Sint Jacobskerk Vlissingen
Wil je een actiecode invoeren? Klik hier
Voor deze voorstelling kunnen geen kaarten meer gekocht worden