Brakland (Leonie Jansen, Carel Kraayenhof en Jeroen van Veen)
Benefietconcert Alpe d'Huzes
Let op! Nieuwe datum: 26 april 2020 om 15.30 uur!

De drie op het eerste gezicht uiteenlopende muzikanten Carel Kraayenhof, Jeroen van Veen en Leoni Jansen vinden elkaar op verrassende wijze in hun programma Brakland. De liefde voor folkmuziek bracht hen bij elkaar. De bandoneon van Carel, de vleugel van Jeroen en de gitaren plus stem van Leoni vloeien wonderwel samen in de muziek van Randy Newman, Max Richter, Erik Satie en Sting. Carel, Jeroen en Leoni rijgen de muziek op meanderende wijze aaneen.

Ze wordt zowel in oervorm als in eigentijdse arrangementen uitgevoerd en van a capella tot puur instrumentaal. Land tussen zout en zoet, tussen oud en nieuw, tussen rauw en gepolijst. Muziek van de weilanden en van overzee, van de intimiteit en de uitgestrektheid. Voor kroeg, kerk én concertgebouw.

Zondag 26 april 15.30 uur (zaal open 15.00 uur)
Entree € 25,00 / Vrienden van De Oostkerk € 22,50

Benefietconcert Alpe d’Huzes

De opbrengst van dit concert gaat naar onderzoek naar kanker en betere behandelingsmogelijkheden. Het Zeeuws Oncologie Team draagt haar steentje bij in deze strijd en gaat met 20 deelnemers zo vaak mogelijk de Alpe d’huez lopend of fietsen beklimmen. Met uw bezoek ondersteunt u dit goede doel. De Lions Club Middelburg ondersteunt deze actie en maakt dit benefietconcert mogelijk.

Ook in de Grote Kerk in Zierikzee is een benefietconcert van Brakland op 30 april 20.15 uur Voor tickets: https://theatersaanzee.com
zo 26 apr 15:30 - 00:00 Oostkerk Middelburg
Wil je een actiecode invoeren? Klik hier
Afgelast