Luistercolleges door Ab Nieuwdorp

Vanwege de extra maatregelen die zijn genomen om de verspreiding van het Corona-virus tegen te gaan, hebben wij besloten om dit college geen doorgang te laten vinden. Er zal gezocht worden naar een alternatieve datum. Reeds gekochte kaarten blijven geldig.

De Zeeuwse Concertzaal in Middelburg start in februari met vier luistercolleges. Deze worden gegeven door Avrotros NPO Radio 4 presentator Ab Nieuwdorp. Op vier dinsdagavonden van 19.30 tot 20.45 uur leidt hij je langs de hoogtepunten uit de rijke klassieke muziek. Na afloop van ieder college is er van 20.45u tot 21.30 uur een informeel samenzijn. De colleges zijn toegankelijk voor iedereen die zijn of haar luisterervaring wil verdiepen. Tijdens de colleges wordt verwezen naar concerten die in de eerste helft van het jaar in de Zeeuwse Concertzaal worden uitgevoerd. Deelnemers aan de collegereeks krijgen een korting op deze concerten.

De colleges worden gegeven op 4 en 18 februari en op 3 en 17 maart 2020 in de Salon van de Zeeuwse Concertzaal.

Er is plaats voor 80 deelnemers. Plaatsing gaat op volgorde van binnenkomst.

De prijs voor de vier luistercolleges is 50 euro. Vrienden van de Zeeuwse Concertzaal, van het Zeeuws Orkest, donateurs van de Stichting Kamermuziek Zeeland en Incanto en leden van de Zeeuwse Volksuniversiteit betalen slechts 40 euro. De korting op de concerten bedraagt voor deelnemers aan de collegereeks 2,50 per concert.Duur: 75 minuten

di 17 mrt 19:30 - 20:45 Zeeuwse Concertzaal
Wil je een actiecode invoeren? Klik hier
Afgelast