Zeeuwse Zondagen

Fokke Obbema - De zin van het leven
Zeeuwse Zondagen (deel 1)
Georganiseerd door Stichting Triple Eye & Stichting A&P i.s.m. de Drvkkery

Na een hartstilstand op 1 april 2017, en het was serieus, was Fokke even dood. Hij herstelde wonderwel volledig. Na dit herstel ging hij op zoek naar de zin van het leven. Met veertig min of meer bekende Nederlanders sprak hij hierover. Wat dat hem opleverde vertelt hij op 19 januari.

Fokke Obbema, journalist bij de Volkskrant, is een boeiend verteller en goed schrijver. In 2019 verscheen zijn boek 'De Zin van het Leven'. Bestaat er wel een grotere vraag dan de vraag naar de zin van het leven? Iedereen stelt zich die vraag wel eens. Misschien in andere woorden, maar toch. Daarmee is het de grootste als ook de kleinste vraag. Diep filosofisch en tegelijkertijd alledaags. Zin ín het leven kan zomaar de zin ván het leven zijn.

Mijn zin zal mogelijk hemelsbreed verschillen met de zin van uw leven, maar ze zijn evenwaardig. Hoe kom je erbij? Persoonlijk, vaak onbewust, religieus of seculier georiënteerd. Een fascinerende vraag, in ieder geval, voor uzelf en uw (directe) omgeving. En, hoe denken die 40 Nederlanders daar over? Daar over hoort u deze middag. Wat is hun antwoord waard voor u? En wat is uw antwoord? Een vraag met een 'nader-tot-u(zelf)-karakter.zo 19 jan 14:00 - 00:00 Kloveniersdoelen tuinkamer
Wil je een actiecode invoeren? Klik hier
Voor deze voorstelling kunnen geen kaarten meer gekocht worden