Paskal Jakobsen & Edwin Vinke (Ruige Kost)
30 minuten-presentatie bij signeersessie
Keukenvrienden Paskal Jakobsen (frontman van Bløf) en Edwin Vinke (chefkok en eigenaar van restaurant De Kromme Watergang) signeren op donderdag 2 juli hun kookboek Ruige kost. Van 19.00 tot 19.30 uur uur geven zij een presentatie (max. 30 stoelen, dus reserveer een ticket). Daarna zullen zij signeren (vrije inloop). 

Ruige kost-menu in de Brasserie

De keuken van onze Brasserie kookt op deze avond uit het boek van Paskal en Edwin. Reserveren voor ons koopavondmenu kan via 0118 – 886 866 of brasserie@drukkerijmiddelburg.nl

Voorzorgsmaatregelen

Om de onderlinge afstand tussen de aanwezigen te waarborgen (en te grote drukte te beperken) hanteren we een maximum van 30 gasten bij de introductie van Paskal en Edwin (19.00 - 19.30 uur). Voor het signeren (na 19.30 uur) geven wij bij binnenkomst duidelijke aanwijzingen over de routing. Het personeel zal in de gaten houden dat iedereen op veilige afstand van elkaar in de rij staat. De boeken worden met handschoentjes overhandigd en er is voldoende desinfecteergel. 

Ruige kost

Edwin en Paskal delen in Ruige kost hun favoriete en succesvolle recepten. Waar Edwin verrijkt wordt door de muzikaliteit van Paskal, leert Paskal van Edwin te proeven en te beleven in de keuken. De gerechten en ingrediënten zijn geïnspireerd op hun reizen en hun liefde voor Zeeland.
do 2 jul 19:00 - 19:30 de Drvkkery
Wil je een actiecode invoeren? Klik hier
Voor deze voorstelling kunnen geen kaarten meer gekocht worden